Dotari & Facilitati

Acest material are scop informativ și nu reprezintă o oferta sau un contract. Mobilierul este cu titlu de prezentare. Datorită schimbărilor ce pot surveni pe perioada construcției și în funcție de stocul furnizorilor, constructorul își rezervă dreptul de a înlocui unele din dotări sau finisaje, păstrând aceeași calitate și specificații tehnice similare și în deplină concordanță cu orice contract semnat.

Clădiri moderne construite la standard nZEB (Nearly Zero Energy Building)

 

Ce beneficii aduc clădirile nZEB?

 • Eficiență energetică îmbunătățită
 • Valoarea facturilor redusa cu 30%
 • Creșterea valorii proprietății
 • Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră

 

Ce este o clădire nZEB?

O clădire nZEB este o construcție cu o performanță energetică foarte ridicată, care implică utilizarea de materiale și tehnologii sustenabile.

 

La Park Giroc integrăm standardul nZEB, pentru că folosim:

 • Încălzire prin centrală de bloc
Lift silențios - Schindler 3300

 

Ascensorul Schindler 3300 a fost proiectat in conformitate cu standardele elvețiene de precizie – fiabilitatea este integrată. O cabină mai mare pentru puțuri de marimi standard. Componentele tehnice mai mici permit un spațiu mai mare al cabinei și mai mult spațiu individual pentru pasageri. Proiectat special pentru a fi eficient din punct de vedere energetic și ecologic. O deplasare mai silențioasa înseamna și poluare fonică redusa.

 

 • Capacitate – 625 kg, 8 pasageri
 • Lungime cursă – max. 75 m, max. 20 statii
 • Acționare – motor cu tehnologie de actionare regeneratoare, fară cameră de mașini
 • Viteză – 1.0 m / s, 1.6 m / s
 • Garanție – 24 luni
Ferestre TROCAL

 

Design-urile elegante cât și noile tehnologii reprezintă amprentele mărci TROCAL, stabilind astfel standardele productorilor de ferestre din branșă.
Performanța pe care TROCAL a câștigat-o prin perfecțiunea și tehnologia sa, se reflectă în toate generațiile de ferestre și uși rezidențiale.
 

 • Culoare gri antracit exterior, alb interior
 • Profil cu 5 camere de izolare și 3 sticle (tripan)
 • Design elegant cu muchii drepte
 • Garnitură suplimentară la sticlă pentru o izolare termică optimă
 • Coeficient transfer termic Uf=1.1 W/mpK
 • Protecție antiefracție superioară obtinută prin armăturile metalice cu formă specială
 • Adâncime montaj de 76 mm     
 • Armătură închisă pentru solicitări deosebite
 • Durabilitate crescută obținută în urmă folosirii stabilizatorilor pe bază de Ca - Zn
Usă intrare apartament
 
MEGADOOR s-a remarcat in ultimii 15 ani ca lider pe piata de profil din Romania prin orientarea catre un standard ridicat al calitatii produselor, alinierea la cerintele dinamice ale clientilor si practicarea unor preturi competitive pe piata.

MEGADOOR este deja o marca pe piata care se identifica cu produse de calitate, cu o estetica deosebita si o mare varietate de modele, culori si dimensiuni pentru a raspunde tuturor cerintelor iar, cei 30 de ani de experienta timp in care am perfectionat toate aspectele afacerii noastre: de la materiale si productie pâna la ambalaj si distributie reprezinta cheia succesului nostru.
 
Ca urmare a cerintelor clientilor nostri, MEGADOOR a investit in productia usilor de interior. Astfel producem usi de interior pe dimensiuni standardizate dar si atipice, usi culisante in perete pentru a acoperi o arie cat mai variata. Prin culorile şi formele sale, usile de interior MEGADOOR imbina frumusetea si caldura lemnului cu eleganta si designul modern; natura si estetica intr-un singur produs menit sa va infrumuseteze caminul.
Tehnologia de ultima generatie si experienta in domeniu ne-a oferit posibilitatea productiei usilor rezistente la foc si a usilor tehnice pentru a raspunde cererilor in crestere din piata.
 
Uși interioare EcoEuroDoors
 
ECO EURO DOORS este o companie cu capital integral romanesc.In urma cu 15 ani s-au facut primii pasii in productie, iar in 2009 s-a finalizat constructia unei fabrici moderne, dotata cu utilaje performante si roboti industriali. Productia este axata in principal pe realizarea usilor de interior si a scarilor de mansarda.

Am inteles faptul ca usa de interior este cel mai important produs in creare unui spatiu privat pentru caminul dumneavoastra, in acelasi timp, lasand o amprenta asupra designului locuintei. Multumita unei game aproape infinite de finisaje, am ales cele mai bune materiale pentru satisfacerea oricarui client: MDF, HDF, lemn masiv rasinos, fag, finisaj economic cu vopsele pentru interior, finisaj standard Eco Euro, finisaj Premium melamina, feronerie de calitate foarte buna, etc. Pentru continuitate si livrare rapida sunt achizitionate cantitati foarte mari de materie prima prin intermediul departamentului de logistica, iar livrarea se face prin parcul auto propriu.
 
Parchet FLOOR EXPERTS

 

 

► FLOOR EXPERTS Rovere Linnen - link

 

► FLOOR EXPERTS Rovere Lomond - link

 

► FLOOR EXPERTS Rovere Milk White - link

 

► FLOOR EXPERTS Rovere Rock Grey - link

 

 

Broșură

 

Automatizare SALUS Controls

 

Produsul inovator SALUS Controls cu senzor de umiditate încorporat se caracterizează prin simplitatea operării și instalării, care este posibilă în fiecare etapă a utilizării clădirii. Nu contează dacă îți construiești casa de vis sau renovezi o casă veche de familie. Instalarea controlerului nu mai poate fi mai rapidă și meniul mai intuitiv.

 

Quantum este elegant și plat (numai 10 mm grosime în opțiunea cu fir și 11 mm în opțiunea wireless). Ecranul său iluminat din spate îl face ușor să programați și să citiți date. Capacitatea de a vă crea propriile programe de lucru vă ajută să personalizați dispozitivul pentru a se potrivi nevoilor dvs. Funcția WARM FLOOR vă permite să mențineți o temperatură plăcută a podelei, indiferent de programul de încălzire activă. De exemplu, dacă nu trebuie să reîncălziți camera, ci doriți doar să mergeți pe o podea caldă.

 

Citește mai mult

Încălzire în pardoseală

 

Încălzire în pardoseală realizată cu Uponor Comfort Pipe PLUS – Teavă PE-Xă cu barieră împotriva difuziei de oxigen EVOH (etil-vinil-alcool) cu protecție exterioară suplimentară de culoare albă cu 2 linii de identificare de culoare albastră. Polietilenă reticulata produsă conform prEN ISO 15875 „sisteme de țevi din plastic pentru instalații cu apă caldă și rece – polietilenă reticulata” iar barieră împotriva difuziei de oxigen conform DIN 4726. Folosită pentru încălzirea prin pardoseală este compatibilă cu fitingurile tip Q&E și compresie Uponor.

 

 • Clasă de presiune : 4+5/6 bar
 • Temperatură maximă: 90°C
 • Temperatură de avarie: 100°C
 • Presiune preconizată de utilizare 6/8 bar la 90°C/70°C
 • Clasa de rez. la foc: E conform DIN EN 13501-1

 

Obiecte sanitare

► Baterie cadă duș IB RUBINETTI Magic Touch MU250

 

► Baterie lavoar IB RUBINETTI Magic Touch MU200

 

► Set duș IB RUBINETTI Magic Touch MU800

 

Broșură Magic Touch

 

 

► Cadă rectangulară pentru încastrat HAFRO NOVA

 

► Vas WC suspendat RAK CERAMICS 

 

► Rezervor încastrat pentru vas WC suspendat 

 

 

APARATAJ (Prize și întrerupătoare) GEWISS Systems

Materiale rezistente, forme clasice.


O linie de rame cu o simplitate discretă şi alură clasică, pentru a valorifica la maximum fiecare mediu, adăugând o tuşă de armonie şi frumuseţe tuturor pereţilor din casa dvs.


Rezistenţă şi calitate: datorită calităţii ridicate a tehnopolimerilor utilizaţi pentru realizarea acestora, ramele sunt capabile să reziste la şocuri şi la uzură în timp.

 

Imobil asigurat

Imobilul este asigurat de Generali Asigurări, iar în cazul achiziționării veți beneficia gratuit de un pachet COMPLET de asigurare (polița obligatorie + facultativă) a apartamentului dumneavoastră.

 

Cu Asigurarea Completă îți acoperi nu numai riscurile incluse în variantele Standard și Medie, ci și:

 • Incendiu, trăsnet, explozie
 • Căderea aparatelor de zbor
 • Lovirea de către autovehicule rutiere ale terților
 • Fum, gaz, vapori (din eveniment accidental)
 • Costuri de demolare și îndepărtare a resturilor
 • Calamități naturale: cutremur, inundații, aluviuni, fenomene atmosferice, inclusiv grindină, prăbușirea, alunecarea, surparea terenului, greutatea stratului de zăpadă

 

Detalii asigurare

Informații tehnice

Toate materialele utilizate în execuția structurii de rezistență au fost prevăzute în proiectul tehnic de rezistență mecanică și stabilitate și, au fost însoțite de fișe tehnice, agrement tehnic de conformitate, documente ce se regăsesc în Cartea Tehnică a Construcției.

 

Construcția a fost proiectată să reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 8 și 8,5 grade pe scară Richter.

 

Izolarea este realizată cu polistiren expandat EPS 80 de 100 mm ecranat între nivele cu vată bazaltică de 100 mm pentru confort termic, acustic, siguranță la incendiu și un impact redus asupra mediului înconjurător

 

Tencuiala decorativă de exterior este rezistență la apă, texturată, permeabilă la vapori, rezistență la fisuri și solicitări mecanice, protejează izolația termică, durabilă, ușor de revopsit pentru a da în viitor clădirii un aer proaspăt și a facilita întreținerea și repararea.

Programeaza o intalnire la
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
Mesaj
Vă rugăm să completați formularul de mai jos.
Unul dintre reprezentanții noștri calificați vă va contacta în cel mai scurt timp
BLOG
08 MAR 2024
Te așteptăm la Târgul Imobiliar Timișoara TIT, Ediția a VIII-a, care va avea loc la Iulius Congress Hall.
 Sâmbătă: 10:00-19:00, Duminică: 10:00-18:00  Intrare gratuită
Park Giroc
INFO & VANZARI
0787 777 977
ADRESA DE EMAIL
contact@parkgiroc.ro
LOCATIE
Str. Neptun, Giroc,
Timis, Romania
© 2024 Park Giroc. Toate drepturile rezervate
Web design by Royalty