De ce sa alegi
Avantajele complexului

Cu zonă verde considerabilă, parc pentru plimbări în are curat, loc de joacă pentru copii, bistro cochet unde poți servi delicatesuri dulci și nu numai, ParkGiroc îți aduce tot confortul că tu să te simțiți acasă!

Spațiu verde

Complexul dispune de spațiu verde generos
și un loc de joaca amenajat pentru copii.

La doar 5 minute de Timișoara
Park Giroc este aproape de oameni și de esența vieții, fiecare familie creându-și astfel propriul colț de natură. Blocurile noi sunt situate în Giroc, pe stradă Neptun, într-o zona în plină de dezvoltare și cu multe spații verzi, ce oferă nenumărate modalități de petrecere a timpului liber în natură, departe de agitația urbană, dar în același timp aproape de punctele de interes din oraș.
Bistro & Lounge

îți pregătim cel mai nou și select bistro din zonă, pentru ca tu
și prietenii tăi să fiți întotdeauna aproape!

Dotări și facilități premium

Finisajele interioare de excepție integrează texturi și culori menite să creeze un ambient primitor, atât pentru rezidenți, cât și pentru invitații lor. Atunci când am proiectat Park Giroc, ne-am gândit la tine și la nevoile tale. Tocmai de aceea, îți oferim facilități premium, în pas cu ritmul vieții tale.

Tipuri de apartamente
Apartamentele spațioase îți oferă o experiență unică, caracterizată de confort și eleganță, fiind în același timp inundate de razele soarelui, care te energizează și îți aduc bunăstare.
Programeaza o intalnire la
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
Mesaj
Vă rugăm să completați formularul de mai jos.
Unul dintre reprezentanții noștri calificați vă va contacta în cel mai scurt timp
BLOG
02 APR 2023
Promoție: rate egale pe 7 ani
Promoție: primele 10 apartamente din Blocul A sunt acum disponibile pentru vânzare în rate egale pe 7 ani direct la dezvoltator!
Park Giroc
INFO & VANZARI
0743 991 902
ADRESA DE EMAIL
contact@parkgiroc.ro
LOCATIE
Str. Neptun, Giroc,
Timis, Romania
© 2023 Park Giroc. Toate drepturile rezervate